FAQ

Helaas kunt u via onze site niet direct betalen via iDeal, wel kunt u aangeven te willen betalen via Tikkie. U krijgt dan een betaal-link via de mail waarmee u vervolgens alsnog via iDeal het bedrag kunt overmaken.

Onze shirts kunnen tot 60°C worden gewassen zonder wasverzachters. Wij raden aan de shirts binnenstebuiten te keren tijdens het wassen. Op deze manier heeft u zo lang mogelijk plezier van uw shirt.

Aangezien elk shirt op bestelling wordt geproduceerd is het helaas niet mogelijk het product te retourneren. Heeft u een shirt besteld en deze is te groot of te klein? Neem dan gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Zomaar een shirt via het internet bestellen is best spannend dat snappen wij als geen ander, daarom helpen wij je een handje door middel van een maat tabel. Voor de heren shirts klik hier, voor dames shirts klik hier. Let op! alle maten zijn ter indicatie, hier kunnen geen rechten aan worden verleend.

Ons privacybeleid kun je vinden via deze link, mochten er toch nog dingen niet duidelijk zijn neem dan contact met ons op.

Ja, dat kan! Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Alle producten worden pas geproduceerd wanneer er een bestelling is geplaatst, de gemiddelde levertijd bedraagt 3-5 werkdagen. Mocht u voor uw specifiece bestelling willen weten wat de geschatte levertijd is neem dan contact met ons op via het contactformulier en vermeld in uw bericht evt. uw ordernummer.

Load More